16 Temmuz 2017

Toledo nun 16 temmuz İstanbul 7 li ganyan tahmini

7li ganyanın 1. ayağı olan 3. koşuda son başarılı yarışıyla Obrada ve Yele gibi güçlü rakiplerini geride bırakan 2 numaralı BAYEZID in beyaz bayrak ayna yaparak kazanması normal sonuç olacaktır. ilk bankomdur.

4. koşu: Bu koşuda 5 numaralı BENHANE  ingiliz atımısın mübarek dedirten galoplarıyla yarışın mutlak favorisidir. 8 numaralı NISSAL ada Akın SÖZEN galop yaptırmış biniyor ihmal etmemek lazım. ben iki at yazıcam buraya.

5. Koşu: Malıbu Gırl yavrusu Bodrum KALESİ favorim. Anneden kardeşlerne bak Uluer, Cabire, Elmasbike, Sarraf ve Baturşah. Malıbu Gırl ın Yavruları hep başarılı. 4 Numaralı Bodrum Kaleside son yarışında gösterdi ki başarılı olacak gibi. iç kulvardan hiç teşvik almadan yavaş yavaş dışa açılıp sonra en dıştan çok zorlanmadan gruba hakim olması muhteşemdi. Kazanabilir. Rakibi bu yarışın büyük favorisi koştuğu 5 yarışın 4 ünü kazanma başarısı göstermiş 1 numaralı TALİPHAN olur.

6. Koşu: Gazi 6. lığı sonrası daha önce rahat geçtiği rakipleri arasına dönen 7 numaralı TARSUSBEYAZI nın kazanma ihtimali çok yüksek. Gazi koşusundaki performansı da çok iyiydi normal şartlarda kazanması gerekir. Ancak S.kaya bu şekilde bizi çok defa yatırdığından yarışı iyice inceledim irdeledim. Tek soru işareti bence 5 numaralı MACADAMIA nın arka grubu uyutup beyaz bayrak ayna yarışı yapabilme ihtimali. Yarış başlar 5 numaralı MACADAMIA liderliği alır yarışın sonuna kadar lider gider S. Kaya çok geç kaldırır sprinte Tarsusbeyazı nı potoda yetiştiremez boyun burun MACADAMIA kazanır. bu senaryoda olabilir. bu yüzden burayı ben 7,5 olarak geçicem.

7. Koşu: 5 numaralı KORCAN ı ha kazandı ha kazancak diye kaç yarıştır yazıyoruz tekrardan Müslüm Çelik in tercihiyle şeytanın bacağını kırabilir. 4 numaralı ZAL en sonunda kazandı 2 de 2 yapabilir. 1 numaralı TURBOCU son iki yarışına göre çok daha uygun grupta ağır kilosuna rağmen etkili olabilir, son yarışında kıpırdanan 9 yaşında olmasına rağmen ihmal edilmemesi gereken 3 numaralı İLKSEN ve ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 2 numaralı GEZEGEN de ayrımsız yazılmalı.

8. Koşu: 2100 kumda koşulacak G1 koşuda 5 numaralı REBELYELL bankomdur. Son yarışında 400 de çok gerilerden yaptığı çok güçlü ataklarla yarışı lehine çeviren REBELYELL bu mesafelerde kolay kolay geçilmem der gibiydi. Usta jokeyi H. KARATAŞ la kazanacaktır. İkinci bankom.

9. Koşu: Kısa mesafe kilo farkları çok fazla at olması çok karışık bir yarış. Diğer ayakları rahat geçtiğimizden burayı kapatıcam HEPSİ.

7.Lİ GANYAN TAHMİNİM

1. ayak: 2 numaralı BAYEZID tek

2. ayak: 5,8

3. ayak: 4,1

4. ayak: 7,5

5. ayak: 5,4,1,3,2

6. ayak: 5 numaralı REBELYELL tek

7. ayak: HEPSİ

7 li ganyan Kupon tutarı 160 tl
6 li ganyan kupon tutarı 38,40 tl BOL ŞANSLAR herkese

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder