20 Ağustos 2017

TOLEDO nun 20.08.2017 tarihli İstanbul altılı tahmini

1. ayak: Günün 1. ayağı zorlu bi yarışla başlıyor. 2 yaşlı ingilizlerin şartlı 1 koşusunda 10 tay yarış hayatına bu yarışla başlayacak. orjin olarak laguardia ve lady krakowla anneden kardeş olan 5 numaralı Kweuke favorim. iç starttan çıkma avantajıyla müthiş hazırlıklarıyla 7 numaralı NAKIT ilk rakibidir. 1 numaralı AREZZO, 2 numaralı DARK FIGHTER, 9 numaralı ZAFER MEYDANI daha sonra yazılmalı. çok sürprizde 6 numaralı MAYDOHAN, 3 numaralı DUX.

2. ayak: Son yarışında Ö.YILDIRIM a rağmen kazanan 2 numaralı AKARÇAY çok formda olduğunu gösterdi. ufak kuponlar tek atabilir. Ö. YILDIRIM dan kurtulmuş ve şampiyon jokey adayımız F.YÜKSEL le çok etkili olacağını düşündüğüm 7 numaralı RODOSTO ilk rakibidir. G.KOCAKAYA ile bu sefer ataklarında gecikmemesi durumunda 8 numaralı ABUŞ ve beyaz bayrak ayna yapabilecek kapasitedeki M.KAYA nın tercihlediği 4 numaralı SAHİPBEY bu ayak için yeterli olur.

3. ayak: 6 numaralı KHAN OF GHOST formsuz Ahmet ÇELİK e rağmen favorim. son sentetik koşusunu ölçü almadığım 4 numaralı SEYYAH, tekrar formunu bulan 7 numaralı NAÇAL ve 5 numaralı AK DIAMOND yeterli olur bu yarış için.

4. ayak: hafif sikletiyle 5 numaralı YİĞİTALP beyaz bayrak ayna yapar diğer atlar kuyruğunu göremezler. İlk ve Tek bankomdur. sonlarda çok etkili gelen 4 numaralı MY SWEET LADY ile sıralı ikili yaparlar. 5-4 sıralı ikilide bankomdur.

5. ayak: Halide Edip Adıvar adına yapılan bu G3 koşunun çok zor geçeceğini düşünüyorum. son yarışında rahat bi galibiyet elde eden 3 numaralı ELANİLİM potoyu geçerken çok formda görünüyordu. geçmişteki yarışlarına baktığımızda uzundada başarılı yarışalrını bildiğimiz ELANİLİM favorimdir. rakipleri 2016 yılında bu koşuyu kazanma başarısı göstermiş 1 numaralı AMANKAYA, uzunda eksik olduğunu düşünsemde çok formda olan 6 numaralı PATRONİÇE, bu mesafede daha etkili olabileceğini düşündüğüm 4 numaralı GÖZYAŞIGECESİ ilk rakipleridir. 8 numaralı KINALIKUZU ve 9 numaralı SULTANHAN da sürpriz yapabilecek isimlerdir.

6. ayak: 3 yarış gören ve son uzun mesafedeki üçüncülüğü ile artık ben formumu buldum diyen 3 numaralı VİCTORY FLIGHT tartışmasız favorimdir. daha üst gruplarda bile adından söz ettirmeyi başarmış 2 numaralı NAMTAR, usta jokeyiyle 1 numaralı GÜLAN BİNDA, 5 numaralı ASLAN KOÇUM ve 6 numaralı BRAVE FEET rakipleridir.


ALTILI TAHMİNİM

1. AYAK: 5,7,1,2,9,6,3
2. AYAK: 2/7,8,4
3. AYAK: 6,4,7,5
4. AYAK: 5 YİĞİTALP BANKO
5. AYAK: 3,1,6,4/8,9
6. AYAK: 3,2,1,5,6

Kupon tutarı 201,60

ufak kupon yapanlar 2 numaralı AKARÇAY ı tek atıp kupon tutarını 50,40 a düşürebilirler.

Herkese bol şanslar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder