21 Ağustos 2017

TOLEDO nun 22.08.2017 tarihli ANKARA tahmini

yine Ankaranın zayıf programlarından biri. Program o kadar zayıf ki bu altılı para vermez. Versede bizi tatmin etmez. Ben bugün Yedili ganyanda şansımı deniycem. Tahminlerim şöyle ;

1. AYAK: 3 numaralı GRAYEMPİRE son yarışında G1 de 6, ondan önceki yarışında ise G3 anafartalarda REBELYELL arkası ikinci olmuştu. gecen sezon izmir kumundada çok başarılı olan hatta buradaki rakiplerinden büyük ihtimal yarışın favorisi çıkacak olan 1 numaralı CANDADAŞ la izmirde beraber koşmuşlar uzağın uzağını yapmıştı CANDADAŞ a. gözden kaçmasın yazalım ilk atım. ilk ve tek rakibi bence 2 numaralı WIN THE WEST olur. son yarışında kısa mesafe olmasına rağmen sondaki ataklarıyla 2. olan WIN THE WEST , ondan önceki uzun mesafeli KV 6 yarışı rahat kazanmıştı. A3 te 1500 mlik mesafede aynı jokeyi A.SÖZEN le yakın ara 3. olan tay  GRAYEMPİRE den az at değil bence. bu iki tayla burayı rahat geçeriz gibi geliyor.

2. AYAK: Son yarışında starttan 3 boy geç çıkmasına rağmen son düzlüğe tuta tuta çıkıp rahat kazanacak izlenimi veren 7 numaralı ŞEKERSULTAN yakın aralarla 3. olmuştu. Bu yarışta favorimdir. KAIZBERT yavrusu 6 numaralı SARIYAZMA diğer kardeşleri gibi son yarışında resmen inat etti istanbulun uzun düzlüğünün başında aldığı liderliği içindeki ve dışındaki rakiplerine inat ederek kazanmıştı. ikinci atım SARIYAZMA. Yarışın diğer KAIZBERT yavruları ekürilerden 5 numaralı RUSGELİN son yarışında acemi aprantisi üzerinden düşünce derecesiz kaldı , bu kez formda ekürisi ile birlikte yarışın favorilerindendir. 2 numaralı ALOYSHA ise çok şey beklenen bi tay aslında. SON kv 7 yarışında bi çoğunun favorisiydi ancak yarışa adapte olmakta zorlanan tay düzlüğün başında yarışı bıraktı bu kez etkili olabilir.

3. AYAK: Gelelim bankoma. Son yarışında start çıkışında jokeyi E.SİNCAN ı üzerinden atan 4 numaralı SÖZLÜM jokeysiz bu gruba uzak yaptı :D aradaki fark o kadar çoktu ki at nereye kayboldu dedim bi ara :D daha önceki yarışlarına baktığımızda 1400 kumda ŞARTLI 5 birinciliği ve G3 2.liği bulunan tay daha sonra çimdeki Kv ve Grup koşularında bile kendini ezdirmedi. tekrar kuma ve sevdiği piste dönen 4 numaralı SÖZLÜM ün bu sefer beğendiğim aprantisi B.KILINÇ la ve uygun kilosuyla  kazanacağını düşünüyorum bankomdur.

4. AYAK: Son yarışında AKARÇAY, GÖZYAŞIGECESİ , ERKMEN , BAŞPEHLİVAN gibi atlarla yarışan 1 numaralı BABAEMİR normal olarak tabela dışı kaldı ama şuan bu gruba baktığımda bu saydığım atların yanına yaklaşacak at yok. rakiplerine baktığımızda ise AKALTAY çok sık koşturuluyor. kilo kiloya 2 yarış öncede geçmiş hemde jokey dezavantajı olmasına rağmen. OĞLUMEJDER ise çimde pek gitmiyor gibi. diğerlerinde pek ışık yok gibi zaten. bu veriler eşliğinde yine B.KILINÇ ın bindiği 1 numaralı BABAEMİR ikinci bankom.

5. AYAK: Kaba kumda 8 yarış koşup 6 sını kazanan 2sindede bir ikincilik bir üçüncülük elde eden PERHANE , son 8 kum koşusunun 6 sını kazanıp 2 sinde ikinci olan kilo avantajlı 6 numaralı PRİNCESS DI ve son yarışında öndeki çok sert tempoya rağmen yarışın hiçbir yerinden kopmayan mesafenin 100 m kısalması ve önde çokta rahatsız edilmeyecek olan 1 numaralı FLYING BIRD ayrımsız yazılmalı.

6. AYAK: Atlar sıkıntılı gidişat sıkıntılı çok zor bi yarış . Ben bu yarışta hepsi deyip kurtulucam.

7. AYAK: Günün son ayağında 3 numaralı LITTLE KING ve KIZILCA ların 6 numaralı ELOIN bu ayak için yeterli olur.

7li ganyan tahminim

1. Ayak: 3,2

2. Ayak: 7,6,5,2

3. Ayak: 4 numaralı SÖZLÜM BANKO

4. Ayak: 1 numaralı BABAEMİR BANKO

5. ayak: 5,6,1

6. ayak: Hepsi

7. ayak: 3,6

Kupon tutarı: 84 tl

herkese bol şanslar kazançlı bir gün olması dileğiyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder