24 Ağustos 2017

TOLEDO nun 24.08.2017 tarihli ANKARA ALTILISI

Bugün zor bir Ankara programıyla karşı karşıyayız. Şans yanımızda olsun.

1. AYAK: 10 numaralı NASİBİN son yarışlarıyla formunun zirvesinde olduğunu gösteriyor. son yarışında düzlüğe kadar liderliği götüren ZULÜMKAR dan liderliği alıp fotoyu önde geçen safkan, yine aynı şekilde bu kez kısalan mesafede ZULÜMKAR ın lider gireceği düzlük sonrası dışından gelip liderliği alıp liderliğini fotoya kadar sürdürmesini bekliyorum. Çok sık koşturulsada bu zor bu programda sığınıcak limanımız 10 numaralı NASİBİN olacak. Günün İlk ve tek Bankosudur.

2. AYAK: Bu zor yarışta Seri safkanlar 7 numaralı Pirsuslu, 6 numaralı ARTUKLU, iki kum koşusunuda kazanmış olan 4 numaralı FARİSE, tempolu gececek yarışın son metrelerinde ataklarında bu kez gecikmezse 2 numaralı GEÇGELANNA, bu kez çok uygun kilosuyla 10 numaralı HÜMASULTAN ve ilk kez kuma çıkacak olan 1 numaralı İNANLIM ayrımsız yazılmalı.

3. AYAK: Son iki yarışını kazanma başarısı göstermiş olan KUPA ASI favorim. Uzun mesafede son yarışları başarılı yine aynı aprantisiyle 4 numaralı OCEAN SERAPH ve kalite 3 numaralı I SAW THE SUN ayrımsız yazılmalı. Çok sürprizde uzunda etkili  olacağını düşündüğüm bu kez tecrübeli jokey S. Boyraz la start alacak 7 numaralı FAST KHAN  ve 2 yarış önce bu grupta kazanan 2 numaralı GRAND SPRING ı de değerlendiricem.

4. AYAK: Çok zor bir yarış devamlı birbirlerine üstünlük kurabilen arap atlarının Kv 6 koşusunda favorim 7 numaralı HERGELE olmakla birlikte burayı kapatıcam.

5. AYAK: Kalite VICTORY IS OURS la anneden kardeş olan 4 numaralı DOYOUN HEARTED sentetik ve çim koşularından sonra ilk defa kaba kuma çıktı ve rahat bi galibiyet elde etti. Abisi gibi kumu iyi koşacak izlenimi verdi favorim. küçük kuponlar tek atabilir. rakipleri ise ağır kilosundan etkilenmezse çok zor gruplarda başarılar elde etmiş olan 1 numaralı HASYAĞIZ ve seri safkan 2 numaralı TOKATÇI olur.

6. AYAK: 6 numaralı HAFO son KV6 ikinciliğinden sonra Türkiyenin teki olur bugün. Ancak kazanmakta sıkıntı yaşayan bi safkan ve yarışta çok potansiyel taşıyan taylar var. Bu nedenden dolayı rakip olarak öncelikle GRAYSTROMla anneden kardeş 5 numaralı GRAYAMAZON, Steel cat, yağızınoğlu, vıllage wınd gibi müthiş kalite safkanlarla anneden kardeş olan 1 numaralı ADALYN ve Kıng drokla anneden kardeş olan 3 numaralı CRICOOR tutuyorum.

Altılı Tahminim

1. AYAK: 10 Numaralı NASİBİN

2. AYAK: 7,6,4,2,10,1

3. AYAK: 1,4,3,7,2

4. AYAK: 7,5,1,2,4,3,6

5. AYAK: 4/1,2

6. AYAK: 6,5,1,3

Kupon tutarı: 151,20 tl

ufak kupon yapmak isteyenler 5. ayakta doyoun hearted ı tek atıp kupon bedelini 50,40 a düşürebilir. bol şans herkese.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder