30 Mart 2018

TOLEDO nun 30.03.2018 tarihli KOCAELİ ALTILI TAHMİNİ

1. Ayak: Son yarışında tek başına kaçıp bitiren Aytemizin bu sefer Balyeci Salih in varlığı nedeniyle başarılı olacağını düşünmüyorum. Bu yarışı koşturduğumda Aytemiz , Balyeci Salih birbirlerini yerler numarayı alıcam diye. İçten Antonov, Büyük Beyaz , 3. lükte bekleyen Hıll Head bu atların dışına çıkmaya çalışır. Bunların dışınada Duke of Istanbul, gerilerdende Harputlununoğlu. Şimdi 3 numaralı Büyük Beyaz ın son yarışındaki görüntüsü çok iyiydi. yakın ara 5. olurken çok diri bitirdi. İç kulvardan girip dışından gelecek olan Hıll Head ve Duke of Istanbul a direnip kazanabilir favorim. Hafif kilolarıyla ve müthiş formlarıyla 7 numaralı Hıll Head ve 8 numaralı Duke of Istanbul en yakın rakipleri olur. Ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Harputlunun Oğlu öndeki sert kapışmadan faydalanarak sonlarda etkili gelerek yarışı kazanabilir. Bu 4 at bu ayak için yeterlidir bence.

2. Ayak: 3 numaralı SAYGON Son handikap 17 yarışındaki 4. lüğü ile bu grupta favori olmayı hakediyor. Çok sık koşturulsada 2 numaralı Kralın adamı son yarışında çok gerilerde kalmasına rağmen müthiş bi sprintle 3. oldu ilk rakiptir. Son yarışına anlam veremediğim 4 numaralı Vaseem tekrar kavuştuğu jokeyi Ç. Ok la etkili olabilir. Her zaman bu gruplarda etkili olabilecek kalitede olan 1 numaralı Kırmızıkaya, 105 gündür koşmasada Bursada yaptığı hazırlıklarında pırıl pırıl ve formda görünen 5 numaralı AğaCemal, Son yarışındaki yakın ara 6. lığı ile dikkat çeken 8 numaralı Kurye, 10 numaralı Serhasan, Uzun zaman sonra bir yarış görüp bu yarışa iyi hazırlıklarla katılacak olan 12 numaralı Acıkahve ve artık bi patlama beklediğim 13 numaralı Akşenyiğiti de yazarak bu ayağı geçicem.

3. Ayak: Mart ayında koşacağı 5. yarışa çıkan 1 numaralı Zafer Meydanı bu kadar sık koşturulmasa gözüm kapalı tek atardım. Ancak çok sık koşturulduğundan sadece favorim. İlk rakibi 3 numaralı Lord of Tıme. Son yarışında start çıkışında talihsizlik yaşayıp grubun gerisinde kalan daha sonra doldurarak ikinciliğe giren tay düzlüğe çıkılırken yine grubun en gerisine düştü. Bu kadar dezavantajlı durumlar yaşamasına rağmen yine sonlardaki ataklarıyla 3. oldu. Galoplarını da yaptıran Y. Aktaş la etkili olabilir. Bir diğer rakip ise son yarışında çok kötü yerde yarışı takip eden 5 numaralı Rasim Kaptan iç kulvardan yaptığı ataklarla kısa mesafeye rağmen nerdeyse yarışı kazanıyordu. Bu sefer bomboş kilosuyla çok şanslıdır.

4. Ayak: Efsane Beneklikız ın yavrusu 4 numaralı Elazığ Güzeli ilk koştuğu günden beri takibimde. Anneden kardeşleri Çilli Çocuk ve Harputlu Gakgoş gibi kumda çok etkili olacağını düşündüğüm 4 numaralı Elazığ Güzeli son 3 yarışının 2 sini kazandı. Bu sefer 50,5 kilo ile galoplarını yaptıran gece gündüz ilgilenen artık bütünleştiği M. HAMEDİ ile bu sınavdan başarıyla çıkacağına inanıyorum. Ufak kuponlar tek atabilir. Eğer eksik koşarsa iç kulvar avantajıyla yarışı lehine çevirebilecek olan 1 numaralı Taşkesen rakibidir.

5. Ayak: Form olarak hiç beğenmediğim bir grup. 9 yaşına gelmesine rağmen etkili yarışlarını sürdüren 1 numaralı Dark Boy favorim.  66 gün ara veren 3 numaralı Kıng Burak son galoplarında çok formda bir görüntü sergiliyor ilk rakibidir. Son 3. lüğüyle 2 numaralı Day Kıng, 1 sene sonra yarış gören tamamen kapalı kutu bomboş kilosu ile 9 numaralı Apache Khan ve 2 yarış gören 11 numaralı Harputlu yeterli olur gibi.

6. Ayak: İlk Yarışında 4. lük yapan galoplarında iyi görünüm sergileyen 14 numaralı Tokuş Hanım a galop yaptıran Gökhan Gökçe, sadece bu yarış için Kocaeli ye gelmiş. Favorim. Koştuğu iki yarışında sentetik pistte bekleneni veremeyen 6 numaralı İlgöz bu sefer Kocaeli kumunda çok farklı koşabilir. İlk ve tek rakibidir.

Altılı Tahminim

1. Ayak: 3,7,8,1

2. Ayak: 3,2,4,1,5,8,10,12,13

3. Ayak: 1,3,5

4. Ayak: 4/1

5. Ayak: 1,3,2,9,11

6. Ayak: 14,6

Altılı Tutarı 129,60 tl

Ufak kupon yapanlar 4. ayakta Elazığ Güzelini tek atarak kupon miktarını 64,80 e düşürebilir. Bol şanslar herkese.

1 yorum: