16 Eylül 2023

16 Eylül Cumartesi iddaa tahminleri

Uzun zaman sonra paylaştığımız bir önceki kupon tuttu, kendimizi tebrik ederiz.

Bugün cumartesi için süper ligden 3 maç seçtim. 

Konyaspor - Rizespor

Konyaspor'un ligde 8 puanı var. Rizespor'un 7 puanı var. Konya ilk maçında aldığı 1 puan şanstı. Son maçta da 10 kişi kalan Başakşehir'i yendi, Emre Belözoğlu'nun buradaki son maçı oldu. Cikalleshi golleriyle ve Guilherme de Caner Erkin gibi asistleriyle etkili oluyor. Lige verilen arada bu iki isim hazırlık maçında 11 de oynamamış görünüyor, yeni transfer Nzonzi de ilk 11 başlayabilir bu maç.

Rize'de İlhan Palut dışında pek bahsedecek şey yok. Bu maçtan 6gün önce Ankaragücü ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti. Trabzon'u deplasmanda yendikleri maçta 2 gol atan eski Kocaelisporlu Benhur zamanında bize çok saç baş yoldurtmuştu. Sağ kanat forvet olarak onu kullanıp Senegalli süpriz Diouf forvette oynar. Diouf içinden Maradona çıkmazsa Rize'nin gol atacağını sanmıyorum. İlhan Palut'un ligde yabancı hocalara karşı hep üstünlüğü var. İyi takip etmeye çalıştığım bir hoca. 

Bu maçta 2,5 alt tahmini ağır basıyor.

2,5 alt oran 1,74

Kayserispor - Gaziantepspor

Kayseri transferi açamadığı için Çağdaş Atan istifa edip ertesi gün Başakşehir'in başına geçiyor. Sonra takımın başına yeni nöbetçi hocalarımızdan Reçep Uçar geçti. Transferin son günlerinde de kulüp transfer yasağını kaldırdı ve iş ilginç bir hal aldı. Çağdaş Hocanın bahanesi transfer açılmadığı ve yapılmadığıydı. Kayserispor ise Çağdaş hocanın hata yaptığını ve kulübe geldiğinde ve sözleşmesini 3 yıl uzattığında da bu yasağın olduğunu söylüyor. Mevzu karışık ama takipteyiz seviyoruz bu mevzuları, uyuşmazlık kuruluna gidilmiş bakalım neler olacak.

Kayseri kadro olarak sıkıntılı tabi ki, transfer açılınca da Hasan Ali Kaldırım'ı aldılar. bir tane defansa transfer ve Beşiktaş'tan kiraladıkları Kartal Yılmaz oldu. 

Gaziantep'de işler daha kötü görünüyor. Sürekli mağlubiyetlerden sonra orada da teknik direktör değişti. Şovlarıyla hatırladığımız ama gittiği takıma da etkisini götüren Sumudica geldi. Kadro kalitesi olarak daha üstün olan taraf ve hocanın değişimi sonrası yükselişe geçmesini beklediğim Gaziantep bu maçta o çıkışa puan alarak başlar diye düşüyorum. Yaptıkları transferlerden henüz verim alamadılar Sumudica'da verim alamazsa, Yılmaz Vural'ın Effa'ya saldırdığı gibi Gradel'e saldırabilir.

Bu maçta tahminim 0

Oran 3,21


Adana Demir - Pendikspor

Herkes burada Adana'yı favori gösteriyor ancak ben çok zor maç olur diyeceğim. 

Ndiaye'nin takımdan gidişi, yeni açıklanan Balotelli henüz oynamayacaktır. Ndiaye'nin gidişini şöyle anlatayım, yaklaşık 10gün önce hazırlık maçında 90 dakika oynadı ve bir gol attı. Akintola ile başlayıp ikinci yarı Niang'ı oynatabilir, belki ikisi de oynar.

Pendikspor; Hatay'dan 5 yedikten sonra bir kendine geldi ve "ne oluyor arkadaş bu kadar gol yenir mi?" dedi. Sonrasında 3 maç beraberlik ve biri Beşiktaş'a diğeri Alanya'ya uzatmada attıkları golle. Maçı bırakmadıkları aşikar ve bu maça da 1 puan almak için çıkacaklardır. Eze sanırım oynamayacak. 

Bu maçta tahminim 0

Oran 4,01

Yukarıda üç maç demiştim ancak Kocaelispor - Boluspor maçına direk maç sonucu tahmini yapmak istiyorum; 2-1 diyorum. Herkese selamlar.

Maçlar epey riskli, tahminler aklınıza yatar yatmaz size kalmış. Herkese bol şans.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder