18 Haziran 2017

Dinyaper pazar kuponu

107:Almaya U21-Çek Cumhuriyeti U21: Avrupa U21 şampiyonasında ilk maçlar oynanıyor.Bu şampiyonanın favorisi olarak gösterilen Almanya ilk maçında Çek Cumhuriyeti karşısına çıkacak.Almanya buraya gelirken grupta oynadığı 10 maçın tamamını kazandı.Çek Cumhuriyeti Almaya'ya rakip olamaz. TAHMİNİM: 1 (1,45) (+)

295-Ranheim-Mjondalen: Norveç 1.liginde 2.sırada yer alan Ranheim evinde oynadığı tüm maçları kazandı. Mjondalen ise deplasmanda her ne kadar kötü performans sergilesede bu ligin en iyi takımı Bodo Glimt hariç oynadığı tüm deplasman maçlarında gol atmayı başardı.Bu maçtada gol atacaklarını düşünüyorum. TAHMİNİM: KG VAR (1,40) (+)

320-Club Guarani-Rubio Nu: Paraguay liginde zirve mücadelesi veren Club Guarani sahasında Rubio Nu ile oynayacak.Rubio Nu takımı deplasmanda zor yenilen bir takım.Deplasmanda oynadığı 10 maçta sadece 2 mağlubiyet aldılar.Ancak ev sahibi takımın bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor.Club Guarani kendi sahasında hata yapmaz. TAHMİNİM:1 (1,35) (+)

313-Bahia-Palmerias: Brezilya liginin geçen yılki şampiyonu Palmerias bu seneye kötü bir başlangıç yaptı.Deplasmanda oynadığı 4 maçta bırakın puan almayı gol bile atamayan Palmerias bu zor deplasmanda da zorlanır.Bahia takımı kendi sahasında iyi deplasmanda kötü performans sergileyen bir takım.TAHMİNİM: 10Ç (1,24)  (-)

TOPLAM ORAN:3,4

HERKESE BOL ŞANS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder