18 Haziran 2017

Dinyaper pazar kuponu

108-Kamerun-Şili: Konfederasyon kupası ilk maçları oynanıyor.Bence bu kupanın favorilerinden olan Şili Kamerun ile karşılaşıyor.Güney Amerika'da Brezilya ve Arjantin gibi güçlü takımları bile alt eden Şili'nin ilk maçtan turnuvaya ağırlığını koymasını bekliyorum. TAHMİNİM: 2 (1,45) (+)

306-Valerenga-Stromsgodset: Norveç liginin vasat takımı Stromsgoset deplasmanda çok zorlanıyor. (6 maç 4M,2B) Valerenga takımı her ne kadar güven vermesede son deplasmanda 4 gollü bir galibiyet aldılar. 2 hafta önce sahalarındaki maçta Rosenborg karşısında da etkili futbol oynamışlardı.Valerenga'nın ufak çaplı çıkışını sürdürmesini bekliyorum. TAHMİNİM: 1 (1,80) (-)

311-Guabira-San Jose: Bolivya liginde takımlar evlerinde oynadıkları maçları genelde kazanıyorlar.Guabira takımıda bu sezon evinde oyadığı maçlarda çok etkili. (8G,1B).Ligin yeni takımı Guabira bu maçıda kazanır. TAHMİNİM: 1 (1,60) (+)

316-Sao Paulo-Atletico Minerio: Teknik direktörlüğünü efsane kalecisi Rogerio Ceni'nin (dünyanın en çok gol atan kalecisi 120 gol) yaptığı Sao Paulo lige iniş çıkışlı bir başlangıç yaptı ve evinde aldığı galibiyetlerle ayaktalar.Evlerinde oynadıkları 3 maçta da 2-0'lık galibiyetler aldılar. Geçen yılın etkili takımı Atletico Minerio ise bu seneye kötü başladı ve şu an ligde 18. sıradalar.Geçen hafta kendi sahalarında lig sonuncusuna yenildiler. Sao Paulo'nun kazanmasını bekliyorum.TAHMİNİM: 1 (1,60) (-)

TOPLAM ORAN:6,68

HERKESE BOL ŞANSLAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder