18 Haziran 2017

Dobrowski pazar sistem kuponu

287-Lillestrom-Viking: 2,5 ÜST (1,65) (-)
322-River Plate-Racing Club: 1 (1,55) (-)
314-Chapecoense-Botafogo: 1 (1,60) (-)
315-Fluminense-Flamengo: 10Ç (1,52) (+)
301-Newell's Old Boys-Lanus: 0 (2,80) (+)

Sistem 4-5
TOPLAM MAKSİMUM ORAN:67,77

HERKESE BOL ŞANSLAR.

Değerlendirme:

Dün ne güzel tutmuş bizi sevindirmişti kuponlar ama bu pazar kötü oldu. Ne oynasam tersi olmuş diyebilirim. Tutan iki maç zaten 0 olmuş (bu arada dün Dinyaper dedi çok 0 tutturmuşuz) tersi diye bir şey olmadığı için tutmuş galiba. Ne yapalım River kendi sahasında bu kadar kaybediyorsa. Güzel maçlar atlara binip gittiler, Vikinglere, Botafogolara kaldık böyle oldu. 

Dinyaper pazar kuponu

108-Kamerun-Şili: Konfederasyon kupası ilk maçları oynanıyor.Bence bu kupanın favorilerinden olan Şili Kamerun ile karşılaşıyor.Güney Amerika'da Brezilya ve Arjantin gibi güçlü takımları bile alt eden Şili'nin ilk maçtan turnuvaya ağırlığını koymasını bekliyorum. TAHMİNİM: 2 (1,45) (+)

306-Valerenga-Stromsgodset: Norveç liginin vasat takımı Stromsgoset deplasmanda çok zorlanıyor. (6 maç 4M,2B) Valerenga takımı her ne kadar güven vermesede son deplasmanda 4 gollü bir galibiyet aldılar. 2 hafta önce sahalarındaki maçta Rosenborg karşısında da etkili futbol oynamışlardı.Valerenga'nın ufak çaplı çıkışını sürdürmesini bekliyorum. TAHMİNİM: 1 (1,80) (-)

311-Guabira-San Jose: Bolivya liginde takımlar evlerinde oynadıkları maçları genelde kazanıyorlar.Guabira takımıda bu sezon evinde oyadığı maçlarda çok etkili. (8G,1B).Ligin yeni takımı Guabira bu maçıda kazanır. TAHMİNİM: 1 (1,60) (+)

316-Sao Paulo-Atletico Minerio: Teknik direktörlüğünü efsane kalecisi Rogerio Ceni'nin (dünyanın en çok gol atan kalecisi 120 gol) yaptığı Sao Paulo lige iniş çıkışlı bir başlangıç yaptı ve evinde aldığı galibiyetlerle ayaktalar.Evlerinde oynadıkları 3 maçta da 2-0'lık galibiyetler aldılar. Geçen yılın etkili takımı Atletico Minerio ise bu seneye kötü başladı ve şu an ligde 18. sıradalar.Geçen hafta kendi sahalarında lig sonuncusuna yenildiler. Sao Paulo'nun kazanmasını bekliyorum.TAHMİNİM: 1 (1,60) (-)

TOPLAM ORAN:6,68

HERKESE BOL ŞANSLAR.

Dinyaper pazar kuponu

107:Almaya U21-Çek Cumhuriyeti U21: Avrupa U21 şampiyonasında ilk maçlar oynanıyor.Bu şampiyonanın favorisi olarak gösterilen Almanya ilk maçında Çek Cumhuriyeti karşısına çıkacak.Almanya buraya gelirken grupta oynadığı 10 maçın tamamını kazandı.Çek Cumhuriyeti Almaya'ya rakip olamaz. TAHMİNİM: 1 (1,45) (+)

295-Ranheim-Mjondalen: Norveç 1.liginde 2.sırada yer alan Ranheim evinde oynadığı tüm maçları kazandı. Mjondalen ise deplasmanda her ne kadar kötü performans sergilesede bu ligin en iyi takımı Bodo Glimt hariç oynadığı tüm deplasman maçlarında gol atmayı başardı.Bu maçtada gol atacaklarını düşünüyorum. TAHMİNİM: KG VAR (1,40) (+)

320-Club Guarani-Rubio Nu: Paraguay liginde zirve mücadelesi veren Club Guarani sahasında Rubio Nu ile oynayacak.Rubio Nu takımı deplasmanda zor yenilen bir takım.Deplasmanda oynadığı 10 maçta sadece 2 mağlubiyet aldılar.Ancak ev sahibi takımın bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor.Club Guarani kendi sahasında hata yapmaz. TAHMİNİM:1 (1,35) (+)

313-Bahia-Palmerias: Brezilya liginin geçen yılki şampiyonu Palmerias bu seneye kötü bir başlangıç yaptı.Deplasmanda oynadığı 4 maçta bırakın puan almayı gol bile atamayan Palmerias bu zor deplasmanda da zorlanır.Bahia takımı kendi sahasında iyi deplasmanda kötü performans sergileyen bir takım.TAHMİNİM: 10Ç (1,24)  (-)

TOPLAM ORAN:3,4

HERKESE BOL ŞANS